Wonen in Veemarkt Utrecht

2012

Met veel vrijheid een eigen woning bouwen is mogelijk op Veemarkt Utrecht.

De grote vrijheid en de weinige randvoorwaarden maken het mogelijk een uniek huis ‘op maat’ te realiseren.

Bijgaande ontwerpbeelden illustreren de vele mogelijkheden.

Aan opties en variaties geen gebrek!

Voor vele wensen, elke smaak en elk budget is een woning te componeren.

 

Samen met onze architecten kunt u ‘hands-on’ uw woning laten ontwerpen en indeling, materialen, uiterlijk en uitstraling op elkaar afstemmen.

 

Wonen aan het water of juist aan de tuinkant, de relaties tussen binnen en buiten en de verschillende verdiepingen met vides, een dakterras, patio’s of een kelder?

Wonen én werken in één!

Dit alles én meer is mogelijk.

 

Onze architecten ontwerpen en adviseren u om budget en wensen optimaal in balans te brengen en  een kwalitatieve en ruimtelijke woning met veel daglicht en uitzicht te ontwerpen.

 

Ontwerpen met de zon!

Met duurzame technieken zoals zonneboilers voor warm water, photovoltaísche cellen voor elektra en/of vegetatiedaken wordt de energiebron van de zon gebruikt.

Met vaste zonweringen, luiken en/of lamellen worden de gevels op maat ontworpen zodat wel de lusten maar niet de lasten van de zon worden ervaren.

 

Een betaalbare basiswoning is mogelijk door slim en efficiënt te bouwen.

Een voorbeeld; een basiswoning van 4,80 meter breedte en 11 meter diep van twee verdiepingen met ca. 106m2 vloeroppervlakte kost ca. €. 95.000,00 aan directe bouwkosten excl. btw.

 

Bouwen met elkaar.

Samen met meerdere kavelkopers ontwerpen laten maken en bouwen biedt financiële voordelen. Gelijktijdig bouwen met één aannemer en één architect reduceert de totale directe bouwkosten aanzienlijk.

 

Ons architectenteam biedt u de complete architectenwerkzaamheden aan van voorontwerp, vergunningen tot directievoering en indien gewenst ook het interieur zodat er een uitgebalanceerd en samenhangend ontwerp ontstaat.